top of page

HCA mittaus

hca.JPG
Health Consept Analyzer ”HCA”-mittaus


Tiedätkö mitä kehollesi kuuluu? Saatko ravinnostasi riittävästi vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita? Imeytyvätkö ne kehosi hyödyksi? Omaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien tekijöiden mittaaminen on erittäin tärkeää!

 

Mittauksessa saat tietää mm. kärsitkö puutoksista ja onko jotkin puutokset aiheuttaneet kehollesi jo jotain oireita. Mittaus ei diagnosoi sairauksia, mutta pääset varhaisessa vaiheessa kiinnittämään huomiota juuri sinun hyvinvointiasi edistäviin asioihin ja ehkäpä myös vältyt terveysriskeiltä. Mittaustulos ei ole aukoton, eikä sillä diagnosoida sairauksia.

 

Mittaus perustuu magneettiresonanssianalyysiin ja on kehon arviointimenetelmä. Solumme uusiutuvat säännöllisesi tuottaen erilaisia sähkömagneettisia aaltoja, laite havaitsee värähtelyt ja poikkeamat. Laite vertaa tuloksia normaaleihin viitearvoihin ja antaa sen mukaan tuloksensa. Mittauksessa saat tietää asioita sydän- ja verisuoniin liittyvistä asioista, luuston rakenteesta, ruuansulatusjärjestelmästä, vitamiini-&kivennäisainetasoista, myrkkytaakasta ja siitä voisiko jokin vaivasi johtua jostain yksinkertaisesta puutostilasta. Solujen sisäinen mittaus toimii yhtenä lisänä esimerkiksi verikokeiden kanssa. Verikokeissa mitataan usein solujen ulkoista tilaa, harvoin solujen sisältä. Seerumissa on eri aineet ja eri koostumus, kuin mitä on solun sisällä.

Saat henkilökohtaiset suositukset, jotta tilanteesi muuttuisi vieläkin paremmaksi.

 

 

Ensimmäinen mittaus 90€/henkilö, uusintamittaus 65€
Ryhmille 55€/henkilö, uusintamittaus 45€

Varaa-aika ottamalla yhteyttä minuun sähköpostilla

irene.lankinen@gmail.com

tai 0401741991

Löydät minut myös somesta.

bottom of page