top of page

Palvelut

Kuuletko elämän puhuvan?
Odotatko johdatusta elämääsi tai selkeämpiä vastauksia kysymyksiisi?

Palveluni voisivat auttaa sinua.

Olen oman elämäni ja kokemuksieni kautta löytänyt rakkauden alkemian voiman. Alkemistit kuulevat elämän puhuvan, sen johdatuksen ja he voivat muuntaa

”metallin kullaksi”.


Muuntamis- prosessi tarkoittaa aitouden löytämistä. Valtaosa meistä elää eri uskomusten, tunnelukkojen ja haavojen kautta, jotka pitävät meitä epäaitoina.

Alkemian voiman avulla löydämme aidon sinut, kaikkien kerrosten alta.

Alkemian taidon sekä vahvan selvänäköisyyden kautta voin auttaa sinua. Kuulen, näen ja koen elämänpuheen myös muille ja osaan ohjata asiakasta yksilöllisesti oikeaan suuntaan.

Palvelut:

Tulkinnat, tarot/kanavoidut viestit:

Katson toivomaasi asiaa tai yleisesti tätä hetkeä mitä ohjausta ja viestejä nousee. Lähetän tulkinnan äänitteenä WhatsAppiin, Telegramiin tai Messengeriin.

Hinta 35€

Hoito/kanavointi:

Käyn energiakehojen eri kerrokset läpi, auran sekä fyysisenkehon johon virtautetaan hoitoa juuri sillä hetkellä nouseviin asioihi/haasteisiin. Hoidon jälkeen saat hoidosta palautteen sekä kanavoidut viestit äänitteenä.

Kesto 35min Hinta 45€

Kokonaisvaltainen hoito/kanavointi:

Hoito on samankaltainen, kuin edellisessä kuvattu, jonka lisäksi käyn chakrat läpi. Tasapainotan niiden virtausta sekä katson niiden kautta nousevat viestit ja tukkeiden juurisyyt.

Kesto 60min Hinta 65€

Kokokehon Detox, jonka avulla puhdistetaan fyysistä kehoasi ja energia virtauksia. Samaan aikaan voit muuntamaan elämäntapojasi, jotka jatkossa tukevat kehosi luonnollista puhdistumista. Tämä auttaa sinua avautumaan elämän puheelle ja pääset purkamaan tunnetaakkaa kehostasi. Paketti sisältää ruokavalio- ja elämäntapaohjeet sekä ravintolisät.

Kesto 1kk Hinta 140,40€

Lähde mukaan kahdeksan viikon verkkokurssilleni, joka lempeästi ohjaa sinua sisäiselle matkallesi. Matkan kautta tulet löytämään vastauksia kysymyksiisi ja oma polkusi kulkea tässä elämässä alkaa vahvistumaan sinulle. Omaan tahtiisi voit kuoria valheellisia kerroksia ympäriltäsi ja pääset nostamaan esiin aidon Sinut.

Verkkokurssi 49€

Lue lisää kurssista TÄSTÄ

hca.JPG
HCA mittaus
ravintolisät 2(1).jpg
Ravintolisät
bottom of page