top of page
240204081_3058818654351956_4526670204219566904_n.jpg

Elämäntapamuutosvalmennus

Koetko tyytymättömyyttä elämässäsi?
Onko sisäinen palo ja omavoimasi kateissa?
Oletko kyllästynyt sairastelemaan tai pelottaako sinua tulevaisuus?

Elämäntapamuutos on käsitteenä hyvin laaja ja voimme lähestyä sitä monesta suunnasta. Olemme psykofyysinen kokonaisuus, jolloin on hyvä ottaa huomioon fyysinen kehomme sekä henkinen kehomme. Minun tapani lähestyä tätä kokonaisuutta on lähteä purkamaan tunnekehoomme kertynyttä kuormaa.

Fyysiseen kehoomme kertyy elämän aikana kuonaa sekä erilaisia myrkkyjä. Saatamme kärsiä paheista, kuten liiallisesta suklaan syömisestä, muista herkutteluista, kahvin liika juonnista, energiajuomien juonnista, ylettömästä juuston syönnistä tai monista muista himoista, jotka ohjaavat elämäämme. Saatamme kärsiä addiktioista, joita voi olla alkoholismi, tupakointi, peliriippuvuus tai muut sellaiset. Nämä tukkivat energiavirtausta ja peittävät alleen tunteita, joita emme ole käsitelleet. Ne aiheuttavat meille elämäntapoja, jotka eivät ole henkistä kasvuamme ajatellen positiivisia ja tällöin omat sisäiset voimavaramme eivät ole täysin käytettävissämme. Energiatukokset ja myrkkykuorma kehossamme sekä epäedulliset elämäntavat aiheuttavat meille erilaisia vaivoja ja jopa sairastumisia.

90% hyvinvoinnistamme ja terveydestämme vastaa mikrobiomi kehossamme (lue lisää mikrobiomi). Kun lähdemme tekemään elämäntapamuutosta, joka kirjaimellisesti lähtee muuttamaan elämäämme meidän kannattaa aloittaa mikrobiomin tasapainotuksella. Tämä aihe pitää sisällään myös kehon puhdistamisen myrkkytaakasta, sillä erilaiset myrkyt kehossamme tuhoavat mikrobiomia. Mikrobiomi ystävällinen elämäntapa koostuu puhtaasta elämäntavasta, jossa kiinnitämme huomiota ympäristöömme, ruokavalioomme sekä henkiseen puoleen. Kehonpuhdistuminen lähtee avaamaan tunnekehoamme hyvin tehokkaasti ja pintaan alkaa nousta asioita, joiden äärelle on hyvä laskeutua joko yksin tai valmennuksessa henkilön kanssa, joka osaa auttaa sinua ymmärtämään pintaan nousevia asioita.

Lisäksi elämäntapamuutokseen voidaan ottaa huomioon myös geeniemme määrittelevät asiat. MyGeneticBody testissä yhdistyy kolme eri geenitestiä, joiden avulla pääsemme näkemään millaiset geenit vaikuttavat tähän meidän fyysiseen kehoomme. Miten myrkynpoistogeenisi toimivat, vai toimivatko ne ja tarvitsetko ravintolisistä apua, jotta myrkkytaakka ei kertyisi kehoosi. Saat tietää, millainen geneettinen alttius sinulla on esimerkiksi solutason oksidatiiviseen stressiin ja minkälaista tukea tarvitset siihen.

Tulossa olevalla verkkokurssillani Tunnekehosi pääset oivaltamaan millaisia tunteita tai käsittelemättömiä asioita sinulla voi olla kehossasi piilossa, miten ne ilmenevät elämässäsi sekä saat tukea niiden eheyttämiseen itsessäsi. Tunnekehosi kurssi on jatkuva, jonne ilmestyy joka kuukausi uusia videoita ja voit olla mukana haluamasi ajan. Käsittelen erityisesti aiheita läheisriippuvuudesta, addiktioista, miltä tuntuu kadottaa oma identiteetti, feminiinisyys ja maskuliinisuus, traumoista selviytyminen, sallitut ja keholle hyväksi olevat nautinnot, seksuaalisuus, puhdas elämäntapa sekä ruokavalio ja monia muita aiheita.

Teen myös henkilökohtaisia valmennuksia, katso lisää kohdasta Intuitiiviset NLP valmennukset.

Mikä on sinulle sopiva tapa lähestyä elämäntapamuutosta?


Ole minuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja katsotaan sinulle paras vaihtoehto yhdessä.
irene.northernroots@gmail.com tai 0401741991 tai somekanavien kautta viestintä

bottom of page