top of page
photo_2021-11-25_19-01-22_edited.jpg

Luennot ja kurssit

Vapaudu uupumuksesta - Uupumus ja askeleet toipumiseen 

Oletko havahtunut, että koet itsesi uupuneeksi? Kaipaatko tietoa yksinkertaisessa ja helpossa muodossa ja haluat aloittaa toipumismatkasi nyt? Vai oletko jo aloittanut oman toipumismatkasi ja haluat lisää tietoa ja ymmärrystä nopeuttaaksesi matkaasi? 

Minulla on sinulle ratkaisu, joka takaa sinulle turvaa tulevaisuuteen! 

Kurssilla Vapaudu Uupumuksesta opit ymmärtämään mitä uupumuksesi taustalla on. Pääset käsiksi juurisyihin, mikä auttaa merkittävästi lyhentämään toipumisaikaa. Löydät työskentelytapoja, joiden avulla voit voimaantua ja nostaa itsesi takaisin jaloillesi. Työkalujen avulla voit kulkea elämääsi turvallisemmin ja välttää uudelleen uupumisen. 

Tarkastelemme yhdessä uupumusta hermostollisesta näkökulmasta. Teoreettisen tiedon lisäksi opetan sinulle itsehoitotekniikoita, joilla voit vaikuttaa pysyvästi uupumustilaan hermostosi kautta.  
Kurssin jälkeen saat kirjalliset ohjeet sekä videon itsehoitotekniikoiden käytöstä. 

Itse olen uupumuksen kahdesti kokenut elämässäni. Ensimmäinen jakso alkoi vuonna 2010 ja toinen vuonna 2020. Ensimmäisellä kerralla kokeilin lukuisia hoitoja, terapiaa, lääkkeitä ja ravinteita. Toisella kerralla tiesin jo vahvasti mikä ei toimi ja lähdin etsimään ratkaisua jostain, mitä en ollut vielä huomioinut. Löysin ratkaisun ongelmiin hermostollisista sekä ravitsemuksellisista työkaluista. 

Kokemusteni myötä aloin opiskella neurotiedettä, joka toi pysyvät muutokset suhteellisen nopeasti. Nyt tiedän, ettei vuosi 2030 tuo mukanaan uutta uupumusjaksoa. Edellisestä uupumuksesta on kulunut neljä vuotta, ja nyt olen voinut rakentaa omaa yrittäjyyttäni rauhallisin mielin. Hallitsen kehoni sekä mieleni, enkä enää pelkää tulevaa. Vaikka elämä sisältää haasteellisia hetkiä, on sisäinen kokemukseni niistä muuttunut pysyvästi. 

Illan aikana käyn läpi seuraavia aiheita:
- Mitä on uupumus ja miten se ilmenee elämässä sekä kehossamme?
- Juurisyyt, jotka saavat sinut toimimaan tavoilla, joiden vuoksi kerta toisensa jälkeen uuvutat itsesi. Kuinka juurisyyt johtavat kehosi puutostiloihin, jotka vahvistavat uupumustasi.
- Vireystilasi merkityksestä. Opit kuinka voit helpoilla harjoituksilla palauttaa itsesi turvan sekä läsnäolon tilaan, jossa uupumuksen tunteesi alkaa sulaa pois.
- Uupumus voi pahimmillaan johtaa vakavaan sairastumiseen ja sen voi välttää ottamalla haltuun hermoston säätely taidot.
- Vapaudu uupumuksesta yksinkertaisen ja helpon toipumismallin avulla.
- Pääset myös kokeilemaan käytännössä, miten metodini toimii.

Lähde kanssani matkalle kohti uutta, jossa saat muutoksen aikaiseksi lempeästi. Ensimmäinen askeleesi on ilmottautua mukaan nyt, toinen askeleesi on osallistua kurssille ja näin jalkasi vievät sinua jo kohti lopullista toipumista! 

Kurssini avulla opit voimaantumaan ja nousemaan jaloillesi nopeammin kuin uskotkaan. Tarvitset vain oikean tiedon, ymmärryksen sekä tekniikat, joilla opit säätelemään kehoasi. Sinä et ole rikki, sisälläsi asiat ovat solmussa ja tämä kurssi auttaa sinua avaamaan solmuja tuoden elämääsi uudenlaista vapauden tunnetta! 

Kesto 1 x 3h
Hinta 47€

Kurssiaikataulu Jyväskylä:
- Päivämäärä: 6.6.2024
- Aika: klo 17.30-20.30
- Paikka: Raivaajantie 1, 2. krs, Palokan keskustassa, S-marketin yläkerrassa, käynti kukkakaupan takaa. 

Mukaan mahtuu 16 henkilöä.
Sitovat ilmottautumiset 2.6. mennessä
irene.lankinen@gmail.com
Ilmoitathan ilmottautumisen yhteydessä puhelinnumerosi sekä osoitteesi.
Kurssi maksetaan etukäteen tilisiirrolla. 

Kurssi toteutetaan min 6 henkilöä.

Nähdään kurssilla ❤
bottom of page